ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟΝ ΟΗΕ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Μέρκελ προς τον ΟΗΕ: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να πάρει 40.000 περισσότερους μετανάστες».

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ υποστήριξε τα σχέδια του ΟΗΕ για αποστολή περισσότερων μεταναστών από την  Μέση Ανατολή και την Αφρική στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λέγοντας ότι η Ε.Ε. θα μπορούσε να «αντιμετωπίσει» 40.000 ακόμα αιτούντες άσυλο.

.
Και μιλώντας εξ ονόματος ολόκληρης της Ε.Ε., η Μέρκελ δήλωσε στον Γκράντι και γενικό διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (IOM), William Lacy Swing: «Αυτός είναι ένας αριθμός τον οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει πιθανώς η Ευρωπαϊκή Ένωση με 500 εκατομμύρια κατοίκους», αναφέρει το Focus 
Ο υψηλόβαθμος Επίτροπος του ΟΗΕ αποκάλυψε επίσης τα σχέδια στο Βερολίνο την Παρασκευή, που θα επέτρεπαν την επέκταση ενός διετούς καθεστώτος επανεγκατάστασης 22.000 Σύρων αιτούντων άσυλο (επί του παρόντος στο Λίβανο, την Τουρκία και την Ιορδανία)
Τα σχέδια θα διευρύνουν επίσης τις χώρες από τις οποίες θα γίνονται αποδεκτοί οι αιτούντες άσυλο.
Αυτό είναι διαφορετικό από το αμφισβητούμενο σύστημα αναγκαστικής αναδιανομής  μεταναστών στην ΕΕ,με το οποίο προσπάθησε να μεταφέρει 160.000 μετανάστες που επί του παρόντος βρίσκονται στην Ιταλία και την Ελλάδα σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ που υπέγραψαν την κοινή πολιτική ασύλου του κοινοβουλίου έως το Σεπτέμβριο του 2017. Από τον Ιούλιο του 2017, λιγότεροι από 25.000 έχουν μετεγκατασταθεί.
Οι αντιδρώντες στην μετεγκατάσταση στην Ε.Ε. ενδέχεται να απορρίψουν τις εκκλήσεις του ΟΗΕ για αποδοχή ακόμη περισσότερων μεταναστών από τον τρίτο κόσμο.
Οι πιο σκληροί αντιπαλοι για την αποδοχή χιλιάδων μεταναστών για λόγους ασφάλειας και πολιτιστικής συνοχής είναι η Ομάδα της Κεντρικής Ευρώπης του Visegrád.
Τον Αύγουστο, το μη εκτελεστικό τμήμα της ΕΕ έδωσε στην Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία και την Πολωνία ένα μήνα για να υποχωρήσει και να αρχίσει να εισάγει μετανάστες ή να αντιμετωπίζει νομικές συνέπειες .
Ωστόσο, οι ηγέτες της Κεντρικής Ευρώπης παραμένουν αμετακίνητοι, με τον υπουργό Εσωτερικών της Πολωνίας να λέει ότι η αποδοχή αιτούντων ασύλου από τη Συρία θα είναι "πολύ χειρότερη" από τις κυρώσεις της ΕΕ.
Ο Mariusz Błaszczak παρατήρησε το κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων που διαπράττουν μετανάστες που υποδέχτηκε η Μέρκελ στη Γερμανία , λέγοντας: "Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα στη Δυτική Ευρώπη και ειδικά - στις μεγαλύτερες χώρες της ΕΕ - Ένα γεγονός της ζωής. "
Οι Γερμανοί πηγαίνουν στις κάλπες για να εκλέξουν καγκελάριο τον Σεπτέμβριο. Μια πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι το κόμμα της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης της Μέρκελ είναι 14% μπροστά από τον αντίπαλό της, τους Σοσιαλδημοκράτες. 
Πηγή http://www.breitbart.com/london/2017/08/13/merkel-un-european-union-take-more-migrants/


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.