Οι πολιτισμοι πεθαινουν απο αυτοκτονια, οχι απο δολοφονια.

Η μουσουλμανική κατάληψη της Ευρώπης είναι «η μεγαλύτερη ιστορία της εποχής μας» και κανείς δεν το γνωρίζει.

Προτεινόμενη εικόνα

Ο ιστορικός Arnold Toynbee είπε κάποτε ότι "οι πολιτισμοί πεθαίνουν από αυτοκτονία, όχι από δολοφονία". 
Χρησιμοποιώντας αυτό ως εφαλτήριο, ο σχολιαστής Mark Steyn παρουσιάζει σε ένα νέο βίντεο πώς η Δυτική Ευρώπη βρίσκεται ήδη στο θανάσιμο κίνδυνο της «δημογραφικής αυτοκτονίας» επειδή τα ζευγάρια δεν έχουν πλέον αρκετά παιδιά. Στη συνέχεια, δείχνει πώς ένας ακμάζων μουσουλμανικός πληθυσμός στη Δυτική Ευρώπη βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γεμίσει όλο τον κενό χώρο. 
Ο Steyn εξήγησε πως δεδομένου του διαφορετικού ποσοστού γεννήσεων μεταξύ των Μουσουλμάνων και των μεταχριστιανικών κοσμικών, θα χρειαστούν μόνο δύο γενιές για τον σημερινό μουσουλμανικό πληθυσμό (που βρίσκεται περίπου στο 10%) να έχει τόσα εγγόνια όσα και οι μεταχριστιανικοί κοσμικοί . Αυτό οφείλεται, είπε, στους μουσουλμάνους που έχουν κατά μέσο όρο 3,5 παιδιά ανά ζευγάρι σε σύγκριση με τους μεταχριστιανικούς κοσμικούς που έχουν μόνο 1,3 παιδιά ανά ζευγάρι. 
"Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρόκειται για μια αργή διαδικασία ... Αυτό συμβαίνει πολύ γρήγορα. Η συσσώρευση είναι σε εξέλιξη ", είπε.
Ο Steyn δήλωσε ότι η αύξηση των μουσουλμάνων  στην Δυτική Ευρώπη δεν είναι «πρόβλεψη». Σημείωσε ότι κάποια δημοτικά σχολεία, όπως στην Αμβέρσα του Βελγίου, έχουν ήδη ως πλειοψηφία μουσουλμάνους μαθητές. 
"Κανείς δεν προβλέπει τίποτα. Μιλάμε για το ποια είναι τα παιδιά στο σχολείο  τώρα, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται να είναι τα άτομα που εισέρχονται στο εργατικό δυναμικό σε δεκαπέντε χρόνια ", είπε.
"Δεν είναι μια πρόβλεψη. Δεν εξετάζουμε τις τάσεις. Εξετάζουμε τώρα τα πραγματικά ζεστά σώματα που βρ'ισκονται στα δημοτικά τώρα ", πρόσθεσε. 
Ο Steyn ανέφερε στατιστικά στοιχεία από το Ινστιτούτο Δημογραφίας της Βιέννης, το οποίο είπε ότι από τα μέσα του αιώνα η πλειοψηφία των Αυστριακών ηλικίας κάτω των 15 ετών θα είναι μουσουλμάνοι.
"Αυτή ήταν μια χώρα που δεν ήταν πολύ καιρό πριν κατά 90 τοις εκατό καθολική", είπε. 
Ο Steyn είπε ότι ορισμένοι Αμερικανοί οπαδοί του μπορεί να θυμούνται την Αυστρία ως το σκηνικό για την ταινία Sound of Music για μια μεγάλη οικογένεια που εγκατέλειψε τη χώρα το 1938 μπροστά σε μια ναζιστική απειλή. Ο Steyn είπε ότι μέχρι το 2038, οι Αυστριακοί δεν θα τραγουδούν πλέον "πώς λύνετε ένα πρόβλημα όπως η Μαρία", αλλά "πώς λύνετε ένα πρόβλημα όπως η Σαρία".
"Αυτή είναι η μεγαλύτερη ιστορία της εποχής μας, και όμως κανείς δεν γράφει ποτέ γι 'αυτό", είπε. 
"Αυτό είναι το μεγαλύτερο δημογραφικό κίνημα / μετασχηματισμός στην ιστορία και πρόκειται να επιταχυνθεί", πρόσθεσε.
Ο Steyn δήλωσε ότι η δημογραφική αυτοκτονία της Δύσης υπογραμμίζει τη σημασία του μηνύματος του Ιουλίου του Προέδρου Trump για την πίστη και την οικογένεια στη Βαρσοβία. 
Στην ομιλία του στις 6 Ιουλίου , ο Trump εξέδωσε σαφή έκκληση για την υπεράσπιση του χριστιανισμού που στηρίζει ολόκληρο τον Δυτικό Πολιτισμό, μαζί με όλο τον πολιτισμό και τις παραδόσεις που προκύπτουν από αυτή την πηγή. Κάλεσε τους Ευρωπαίους να θέσουν "πίστη και οικογένεια, όχι κυβέρνηση και γραφειοκρατία, στο κέντρο της ζωής μας".
Αλλά για τον Steyn, είναι πιθανό να είναι ήδη πολύ αργά για τις περισσότερες χώρες της Δυτικής Ευρώπης να γυρίσουν τη βάρκα. 
"Μια μεταχριστιανική Ευρώπη δεν έχει πραγματικά πίστη και δεν έχει ούτε οικογένειες. Ξεθωριάζουν στο παρελθόν. Έχουν ουσιαστικά σπάσει το συμπαγές των ανθρώπινων κοινωνιών », είπε. 
"Οι άνθρωποι που δημιούργησαν τον σύγχρονο κόσμο εξέρχονται από την επιχείρηση, οικειοθελώς", πρόσθεσε. 
Ο Steyn δεν έκανε την μόνη προειδοποίηση για την εκκρεμούσα δημογραφική κρίση.
Τον περασμένο μήνα, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και ο ιδρυτής του SpaceX Elon Musk δήλωσε ότι "ο παγκόσμιος πληθυσμός επιταχύνεται προς την κατάρρευση, αλλά λίγοι φαίνεται να προσέχουν ή να νοιάζονται".
Πηγή https://www.lifesitenews.com/news/muslim-takeover-of-europe-is-biggest-story-of-our-time-and-nobody-knows-it

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.