Νέο πρόγραμμα από την Δανία.Λέγεται αγκαλιάστε τους τρομοκράτες.

Η Δανία εγκρίνει το σχέδιο "Αγκαλιάστε ένα τρομοκράτη", που δίνει σε τζιχάντες σπίτια και θέσεις εργασίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για τζιχαντιστες φωτο

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας επιχειρεί να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία, προσφέροντας στους τζιχαντιστές «ενσυναίσθηση» σε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται «αγκαλιάστε έναν τρομοκράτη».

Ενώ οι Δανοί που έχουν αγωνιστεί εναντίον του Ισλαμικού Κράτους απειλούνται με φυλάκιση κατά την επιστροφή τους από τη Συρία, προσφέρονται στους τρομοκράτες τεράστια προνόμια, συμπεριλαμβανομένων διαμερισμάτων, εκπαίδευσης και θέσεων εργασίας, για να τους ενθαρρύνουν να επανενωθούν στην κοινωνία.
Οι υποστηρικτές του σχεδίου αστυνομίας στο Aarhus λένε ότι οι τζιχάντες είναι "απομονωμένοι" και αγωνίζονται να ενσωματωθούν και ισχυρίζονται ότι η προσφορά τους για καλοσύνη και συγχώρεση θα τους αποτρέψει από τη δολοφονική ιδεολογία τους.
Ωστόσο, ο Δαβός πολιτικός Naser Khader, ένας μουσουλμάνος που γεννήθηκε στη Συρία, λέει ότι στέλνει λάθος μήνυμα και επιβραβεύει τους τρομοκράτες που έχουν κάνει πόλεμο στη Δύση και τις αξίες της.
Είπε στο αυστραλιανό πρόγραμμα ειδήσεων  Dateline ότι το μοντέλο "αγκαλιάστε ένα τρομοκρατη" λέει στους νεαρούς μουσουλμάνους: "Πηγαίνετε έξω και κάνετε κάτι εγκληματικό,την  τζιχάντ, θα έχετε πολλά προνόμια από την κοινωνία. Αυτό είναι λάθος κατά τη γνώμη μου. "
Ωστόσο, τα μέλη της αστυνομίας τάσσονται υπέρ.
"Είχαμε αρκετές επιλογές," δήλωσε ο Διευθυντής Allan Aarslev στην Dateline . "Θα μπορούσαμε να τους ασκήσουμε δίωξη, αν μπορούμε να βρούμε αποδεικτικά στοιχεία, αλλά γι αυτούς που δεν θα μπορούσαμε να βρούμε, τι θα γινόταν;"
Ισχυρίστηκε ότι "οι περισσότεροι" όσοι επιστρέφουν από τη Συρία είναι πλέον "πολύ καλά ενσωματωμένοι και οι περισσότεροι από αυτούς είναι πολύ χαρούμενοι που είχαν μια δεύτερη ευκαιρία".
Προσθέτοντας: "Αυτοί είναι άνθρωποι που ήρθαν στη Συρία και δεν ξέρουμε τι έχουν κάνει εκεί κάτω και αυτή είναι η επιλογή που πρέπει να κάνουμε - μεταξύ της βοήθειας και της αποχώρησής τους.
«Κατά την άποψή μου, θα ήταν πολύ πιο ασφαλές για την τοπική κοινότητα εδώ να βοηθήσει αυτούς τους νέους να έχουν μια κανονική ζωή μετά την επιστροφή τους παρά να τους αφήσουν μόνους τους».
Πρόσθεσε: "Αν δεν τους εντάξουμε στην τοπική κοινότητα και πάλι, θα αποτελέσουν κίνδυνο για εμάς."
Σε αντίθεση με τη μεταχείριση των ισλαμιστών, μια γυναίκα της Δανίας που πολέμησε το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία υποστηρίζει ότι έχει δαιμονοποιηθεί και εξαναγκάστηκε να κρυφτεί από τότε που επέστρεψε στην Ευρώπη.
Η Joanna Palani πολέμησε με κουρδικές δυνάμεις peshmerga και YPG και ισχυρίζεται ότι έχει σκοτώσει έως και 100 τρομοκράτες και απελευθέρωσε γυναίκες σεξουαλικές δούλες και παιδιά.
Χορηγήθηκε απαγόρευση ταξιδίου 12 μηνών για να εμποδίσει την επιστροφή της στη ζώνη σύγκρουσης τον Σεπτέμβριο του 2015 και απειλήθηκε με φυλακή όταν πέταξε στο Κατάρ.
Μιλώντας πέρυσι, ο δικηγόρος της, Erbil Kaya, σημείωσε την ειρωνεία της επιδίωξης της δίωξης σε κάποιον που πάλεψε στην ίδια πλευρά με τα Δανούς, ενώ η κυβέρνηση επιδιώκει να αποκαταστήσει την επιστροφή ισλαμιστών κρατικών μαχητών.
"Είναι ντροπή. Είμαστε η πρώτη χώρα στον κόσμο για να τιμωρήσει ένα άτομο που έχει αγωνιστεί στην ίδια πλευρά με τον διεθνή συνασπισμό,» είπε  στην The Guardian .
"Είναι υποκριτικό να την τιμωρήσουμε. Γιατί να μην τιμωρήσουμε τους ανθρώπους που αγωνίζονται για την Isis αντί για τους ανθρώπους που αγωνίζονται στην ίδια πλευρά με τη Δανία ... Δεν νομίζω ότι έχει νόημα ».
Πηγή http://www.breitbart.com/london/2017/08/11/denmark-hails-hug-terrorist-scheme-jihadists-homes-jobs/


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.