Σύροι μεταναστες εσπασαν στο ξύλο νεαρο Ολλανδο διοτι τους ζητησε να μην παρενοχλουν μια κοπελα.

Συριοι μετανάστες δέρνουν και στέλνουν στο νοσοκομείο Ολλανδό νεαρό. Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τα ονόματα των υπόπτων.

Την 1η Ιουνίου στο  πάρκο Henri Dunant,  στην ολλανδική πόλη Αϊντχόβεν, συνέβη ένα περιστατικό το οποίο εστειλε το  θύμα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με μια αναφορά του τοπικού τηλεοπτικού δικτύου Studio 040 (παρακάτω):
"Μια ομάδα Συρίων επιτέθηκε σε έναν νεαρό άνδρα με γροθιές, τρόμπες ποδηλάτου και ποδήλατα, επειδή τους είπε να μην παρενοχλούν ένα κορίτσι".
Η έκθεση συνεχίζεται:
"Ένα θύμα, πολλοί επιτιθέμενοι. Το θύμα ήταν σε τόσο κακή κατάσταση ότι έπρεπε να γίνει δεκτό στο νοσοκομείο. Έως σήμερα, υποφέρει τις συνέπειες. Και παρά το γεγονός ότι είναι τώρα πάνω από δέκα εβδομάδες, που τα ονόματα [των υπόπτων] είναι γνωστά, δεν έχουν γίνει ακόμη συλλήψεις ".
Το τοπικό κόμμα LPF Eindhoven  υπέβαλε ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και, προς έκπληξή του, έλαβε γνώση του γεγονότος ότι ο δήμαρχος του Αϊντχόβεν δεν ενημερώθηκε για το περιστατικό. Σύμφωνα με το LPF, αυτό δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και υποστηρίζει ότι ειδικά τη νύχτα η κατάσταση στον συγκεκριμένο τομέα μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη.
Πηγή https://theoldcontinent.eu/syrian-assault/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΜΚΟ ταξιτζήδες