ΙΤΑΛΙΑ.ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΙΑΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙ 13 ΕΤΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΑΣΚΟΛΙ

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στην γειτονική χώρα.

Ιταλία: 13χρονο κορίτσι βιάστηκε από δύο μετανάστες
Μια κοπελίτσα από την Ιταλία, ηλικίας 13 ετών, κατήγγειλε την θλιβερή εμπειρία της στην αστυνομία. Το κορίτσι ισχυρίστηκε ότι έχει βιαστεί από 2 μετανάστες που διαμένουν στο μεταναστευτικό κέντρο "Oasi Carpineto", που βρίσκεται στην πόλη Ascoli.
Η νεαρή κοπέλα κατέθεσε ότι οι 2 μετανάστες τη βίασαν διαδοχικά. Το θύμα ήταν ακόμα σε κατάσταση σοκ, αλλά ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι η βίαιη πράξη συνέβη γύρω στις 20 Οκτωβρίου κοντά σε ένα πάρκο,  μεταξύ 8μμ και 10μμ.
Το ίδιο πάρκο που γεμίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας με χαρούμενα παιδιά που παίζουν παιχνίδια γίνεται μια επικίνδυνη ζώνη στις νυχτερινές ώρες, τις ίδιες ώρες που το θύμα πιάστηκε και βιάστηκε από τους δύο μετανάστες που είναι  στην Ιταλία με καθεστώς "πρόσφυγα".
Το τηλέφωνο του θύματος βοήθησε να ενοχοποιηθούν οι δύο βιαστές, καθώς η αστυνομία διαπίστωσε ότι γνώριζε ένα από αυτά όπως αποδείχθηκε σε μία από τις συνομιλίες . Σε μία από τις συνομιλίες μετά την υποτιθέμενη ημέρα του βιασμού, ένας από τους δύο άνδρες διέταξε την κοπέλα να εμφανιστεί στην ίδια θέση για δεύτερο γύρο και την απείλησε εαν δεν το έκανε.
Αυτό είναι το είδος των ανθρώπων που εισέρχονται στην Ευρώπη με το καθεστώς "πρόσφυγα". Βίαιοι άντρες που βλέπουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας ως παιχνίδια για να παίξουν. Πρόσφατα,  νέα μελέτη έδειξε ότι οι μισοί μετανάστες που φθάνουν στην Ιταλία τείνουν να είναι ψυχικά ασθενείς και επιρρεπείς στη βία.
Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν και  φυλακίστηκαν . Θα διερευνηθούν οι πράξεις τους και θα δικαστούν για βιασμό και βία σε ανηλίκους. Η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη, οι μητέρες φοβούνται για την ασφάλεια των παιδιών τους και οι πολίτες είναι εξοργισμένοι.
Ο αριθμός των θυμάτων εξακολουθεί να συσσωρεύεται και τα αριστερά κόμματα και οι διάφοροι φανατικοί εξακολουθούν να υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα και να πιστεύουν σε ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα της εποχής μας,την ενσωμάτωση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.