ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΙΕΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.(ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ).

Αδιανόητες εικόνες.Απίστευτη μανία των ισλαμιστών απέναντι στον Χριστιανισμό.

CAIRO (News Morning Star) - Ένας Ορθόδοξος επίσκοπος δολοφονήθηκε έξω από το Κάιρο της Αιγύπτου χθες.
Ο δράστης έπληξε τον επίσκοπο Samaan Shehata στο κεφάλι, το λαιμό και το σώμα με ένα μαχαίρι στην περιοχή El Salam κοντά στην El Marg στις παρυφές του Καΐρου, σύμφωνα με τοπικές εκθέσεις. Ο Shehata γεννήθηκε το 1972.
Ενώ ένας εκπρόσωπος ασφαλείας δήλωσε ότι ο ύποπτος, Ahmed Saeed Ibrahim, ήταν ψυχικά άρρωστος, οι γείτονες αρνήθηκαν αυτό το γεγονός, λέγοντας ότι ήταν μουσουλμάνος που είχε «ριζοσπαστικοποιηθεί» πριν από ένα χρόνο. Από τότε, είπαν, ο Ιμπραήμ είχε αρχίσει να προσεύχεται στο δρόμο, φωνάζοντας δυνατά και αποκαλώντας απίστους τους Χριστιανούς.
Ο ύποπτος περπατούσε ήρεμα έξω από την αποθήκη μετά τη δολοφονία του Shehata, σύμφωνα με την κάμερα ασφαλείας. 
Επισκεπτόμενος από την εκκλησία του Αγίου Ιουλίου Ακταζή στο χωριό Ezbet Girgis, στο διοικητικό συμβούλιο Beni Suef, ο Shehata περιμένει έναν άλλο ιερέα, τον Rev. Beimen Moftah, όταν ο Ιμπραήμ τον κυνήγησε και του επιτέθηκε, αποκάλυψαν οι μάρτυρες στον τοπικό Τύπο. 
Η αστυνομία δήλωσε ότι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο επιτιθέμενος είχε δει τον Σέχατα στο αυτοκίνητό του, τον σταμάτησε με βίαιο τρόπο, τον κυνήγησε και στη συνέχεια άρχισε να τον μαχαιρώνει στο λαιμό και το σώμα. Ο Shehata έφυγε και ο επιτιθέμενος τον ακολούθησε στην αποθήκη και τελείωσε την επίθεσή του εκεί με πολλά χτυπήματα στο κεφάλι, είπαν.
Ο οδηγός του Shehata, ο Gerges Kamel, δήλωσε ότι ο επιτιθέμενος χρησιμοποίησε το αίμα του επισκόπου για να σχηματίσει σταυρό στο μέτωπό του, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα.
Ένα ασθενοφόρο έφτασε 90 λεπτά μετά την επίθεση, σύμφωνα με τον Kamel, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο επίσκοπος ήταν ζωντανός για μισή ώρα μετά το χτύπημα και θα μπορούσε να σωθεί εάν το ασθενοφόρο έφτανε έγκαιρα.
Αρνήθηκε ότι ο ύποπτος ήταν ψυχικά άρρωστος ....

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΜΚΟ ταξιτζήδες