Ε.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ.ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ

Επιμένει η υπουργός.Πηγαίνουμε προς την έξοδο από την επιτροπεία.

Αποτέλεσμα εικόνας για αστεια κουντουρα φωτο
Η Ε.Κουντουρά ξαναχτύπησε.Η υπουργός τουρισμού που έφτασε στο σημείο να φορέσει μπούργκα επιμένει ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο στην οικονομία ενώ θεωρεί ότι όσοι αντέδρασαν στην γνωστή της δήλωση για τα σκουπίδια βρίσκονται σε παραλήρημα.Προφανώς η αξιότιμη κυρία υπουργός δεν βρίσκει χρόνο για να επισκεφτεί τους δρόμους της πρωτεύουσας και να διαπιστώσει την θεομηνία που πλήττει την αγορά ενώ πιθανόν να μην έχει προσεγγίσει ποτέ τους κάδους σκουπιδιών.Φαίνεται ότι όλοι εμείς που βλέπουμε παππούδες και γιαγιάδες να τρώνε αποφάγια από τους κάδους έχουμε παραισθήσεις από την κάνναβη που καλιεργούμε στο μπαλκόνι μας.
«Παρακολουθώ το παραλήρημα των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης, που με τη γνωστή τακτική τους να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, εκτοξεύουν επιθέσεις με χυδαίους και σεξιστικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η υπουργός Τουρισμού.
 Και προσθέτει: «Οι προσωπικές επιθέσεις δεν είναι ικανές να επισκιάσουν το σημαντικό έργο της κυβέρνησης στο δρόμο προς την ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη για την οριστική έξοδο από την επιτροπεία». 

Η κ. Κουντουρά, μιλώντας το Σάββατο σε συνέντευξή της στον Σκάι, παρουσιάζοντας το success story της κυβέρνησης, είπε ότι «ο κόσμος δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.