ΣΥΡΙΖΑΙΚΗ ΗΘΙΚΗ.ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΗΡΩΙΝΗ.

Ο υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης προτείνει να δίνεται ηρωίνη στα νοσοκομεία. 

Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τους χρήστες ναρκωτικών να απεξαρτηθούν από αυτή την μάστιγα η πρέπει να τους τα χορηγούμε στα νοσοκομεία νόμιμα?Κατά τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης πρέπει να κάνουμε το δεύτερο.Προτείνει λοιπόν να χορηγείται στους ναρκομανείς ηρωίνη εντός των νοσοκομείων.
Στους κινδύνους της απαγόρευσης των ναρκωτικών εστίασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας για τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης, ένα νομοσχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, ενώ ο ίδιος θεωρεί ότι οι ψυχοτρόπες ουσίες, ακόμα και η ηρωίνη, πρέπει να είναι νόμιμες και να δίνεται με ιατρική συνταγή εντός των νοσοκομείων, «ώστε να μην καταφεύγει ο κόσμος στους δρόμους και να σπάσει το παράνομο κύκλωμα».
«Όλες οι ψυχοτρόπες ουσίες, ακόμα και η ηρωίνη, πρέπει να είναι νόμιμες, ανάλογα με την επικινδυνότητά τους και πάντα με αυστηρό έλεγχο της πολιτείας, όπως συμβαίνει με την μορφίνη», είπε συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τονίζοντας παράλληλα ότι είναι προσωπική του άποψη ότι «η απαγόρευση των ναρκωτικών δεν προσφέρει τίποτα στον περιορισμό της χρήσης, ειδικά από τους νέους».
Αναπτύσσοντας το σκεπτικό του ο κ. Τσιρώνης τονίζει μάλιστα ότι είναι «απαράδεκτο» ότι απαγορεύονται οι ουσίες «γιατί με αυτόν τον τρόπο γίνονται όπλο στα χέρια λαθρεμπόρων».
«Η ηρωίνη λοιπόν, θα έπρεπε κανονικά να δίνεται με φαρμακευτική αγωγή στα νοσοκομεία, ώστε να μην καταφεύγει ο κόσμος στους δρόμους και να σπάσει αυτό το παράνομο κύκλωμα. Αν αυτός ο οποίος την έχει ανάγκη, ως χρήστης, την βρίσκει νομίμως, δεν θα την πουλάει έξω από τα σχολεία. Η τιμή της, άλλωστε, είναι πολύ χαμηλή – πρόκειται για ένα παλιό, αν και επικίνδυνο και τοξικό, φάρμακο, το οποίο προκαλεί εθισμό», δήλωσε επίσης ο κ. Τσιρώνης. Ωστόσο εξηγώντας την πρότασή του τόνισε ότι δεν μιλάει «για νομιμοποίηση με ιατρική συνταγή, μόνο εντός των νοσοκομείων».
Όσον αφορά στην πρότασή του για ιδιοπαραγωγή ναρκωτικών ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης εξηγεί ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ανάλογα με την ουσία και έκανε λόγο και για «για ειδική σφραγίδα, για κέντρα όπως αυτά στη Σουηδία».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.