ΑΓΓΛΙΑ.ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΜΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.(ΦΩΤΟ)

Τουρκάλα σχεδιάστρια μόδας εμφάνισε μοντέλα ως δαίμονες μέσα σε εκκλησία.

Δείτε αυτές τις εικόνες από την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου. 

Η ιδέα γι'αυτή την επίδειξη μόδας μέσα στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στο Λονδίνο, ήταν ιδέα της Τουρκάλας σχεδιάστριας Dilara Findikoglu. 


Όπως μπορείτε να δείτε, η παρουσίαση των κοστουμιών και των ενδυμάτων της Findikoglu δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μια αναφορά στον αποκρυφισμό.
Τεκτονικά έργα τέχνης και συμβολισμοί. 


Το σκηνικό είναι βασικά ένα mish-mash μασονικής εικασίας. Σε κάθε πλευρά είναι οι μασονικοί δίδυμοι πυλώνες. Μεταξύ των πυλώνων είναι το γράμμα G μέσα σε ένα ανεστραμμένο πενταγράμμο. Κάτω από αυτό είναι το μάτι που τα βλέπει όλα 


Η Dilara Findikoglu είναι η Τουρκάλα σχεδιάστρια μόδας της οποίας η έκθεση της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου έλαβε την προσοχή για τον καταφανή απόκρυφο συμβολισμό της.

Σε απάντηση της δημόσιας αντίδρασης για τις καταφανείς απόκρυφες αναφορές της, η Findikoglu είπε στην Dazed Digital ότι η επίδειξή της δεν είχε καμία θρησκευτική, η αποκρυφιστική σημασία
Πολλά εμπορικά σήματα χρησιμοποιούν παρόμοια σύμβολα όπως και εγώ, αλλά νομίζω ότι όλη η σύνθεση έκανε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ήταν ένα σατανικό τελετουργικό. Στην πραγματικότητα όλοι οι άνθρωποι της εκκλησίας ενθουσιάστηκαν με την παράσταση. 

Ήρθαν προσωπικά και με ευχαρίστησαν στο τέλος της επίδειξης. Η επίδειξη που έκανα δεν έχει θρησκευτική η αποκρυφιστική σημασία ... Όλα τα σύμβολα που χρησιμοποιούσα ήταν για θετικούς σκοπούς. Είμαι δημιουργική και δεν προσπαθώ να προσβάλω κανέναν. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι ευαίσθητοι, αλλά νομίζω ότι όλα αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίσους και οι επιθέσεις που παίρνω από τους Χριστιανούς δείχνουν ποιος είναι πραγματικά λάθος - αν υπάρχει κάτι τέτοιο σωστό ή λάθος. 
Όταν η επισκοπή του Λονδίνου ερωτήθηκε για την αμφιλεγόμενη επίδειξη που φιλοξενείται στην εκκλησία, ένας εκπρόσωπος είπε στον Dazed ότι «δεν γνώριζαν το περιεχόμενο ή το σχέδιο πριν από την επίδειξη» και ότι «δεν αντικατοπτρίζει τη χριστιανική πίστη της Εκκλησίας . Θα εξετάσουμε τη διαδικασία κρατήσεων για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά. " 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.