ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΩΝΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ.

Συγκλόνισαν οι Πολωνοί.Προσευχή με κομποσκοίνι κατά μήκος των πολωνικών συνόρων.

Χιλιάδες Χριστιανοί σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα κατά μήκος των συνόρων της Πολωνίας για την επέτειο μιας ιστορικής νίκης από την Ευρώπη πάνω στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, για να προσευχηθούν επίσημα για την ειρήνη και «ενάντια στον ισλαμισμό της Ευρώπης».
Τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές συμμετείχαν στο συμβάν "Κομποσκοίνι στα σύνορα" το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, για να γιορτάσουν την επέτειο της μάχης της Ναυπάκτου, όπου "ο χριστιανικός στόλος κατέστρεψε τη μουσουλμανική στρατιά, σώζοντας την Ευρώπη από τον εξισλαμισμό".
Το ίδρυμα Solo Dios Basta, το οποίο διοργάνωσε την εκδήλωση, απέδωσε τη νίκη στην προσευχή με  κομποσκοίνι "που έσωσε την Ευρώπη από τον εξισλαμισμό".
Προσευχές έλαβαν χώρα σε περίπου 4.000 θέσεις κατά μήκος των συνόρων των 2.000 μιλίων της χώρας, στις οποίες συμμετείχαν 320 εκκλησίες από 22 μητροπόλεις.
Ο αρχιεπίσκοπος Stanislaw Gadecki, επικεφαλής της πολωνικής επισκοπικής διάσκεψης, δήλωσε στο RMF FM ότι "ο βασικός στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι να προσευχηθούμε για την ειρήνη".
Ο Αρχιεπίσκοπος της Κρακοβίας Marek Jedraszewski κάλεσε τους Χριστιανούς να προσευχηθούν «για τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά έθνη για να κατανοήσουν ότι είναι απαραίτητο να επιστρέψουν στις χριστιανικές ρίζες ώστε η Ευρώπη να παραμείνει στους Ευρωπαίους».
Ο Χριστιανός ακτιβιστής Marcin Dybowski δήλωσε στην AFP ότι "ένας θρησκευτικός πόλεμος μεταξύ του χριστιανισμού και του Ισλάμ είναι και πάλι σε εξέλιξη στην Ευρώπη, όπως και στο παρελθόν".
"Η Πολωνία βρίσκεται σε κίνδυνο. Πρέπει να προστατέψουμε τις οικογένειές μας, τα σπίτια μας, τη χώρα μας από κάθε είδους απειλές, συμπεριλαμβανομένης της αποχριστιανοποίησης της κοινωνίας μας, την οποία θέλουν να επιβάλλουν οι φιλελεύθεροι της ΕΕ ", ανέφερε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.