ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ.

Rory Stewart.Είναι ένοχοι φρικιαστικών πράξεων.

"Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των βρετανών μαχητών του Ισλαμικού Κράτους είναι να τους σκοτώσουν σε κάθε περίπτωση, λέει ο υπουργός", 
Οι μαχητές του British Isil θα πρέπει να σκοτωθούν στη Συρία αντί να τους επιτραπεί να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, είπε ένας υπουργός της κυβέρνησης. Ο Rory Stewart είπε ότι οι μετασχηματισμένοι που εγκαταλείπουν τη Βρετανία για να αγωνιστούν για την τρομοκρατική ομάδα είναι ένοχοι φρικιαστικών πράξεων και ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής τους είναι να τους σκοτώσουν "σε κάθε περίπτωση".
Οι παρατηρήσεις του έρχονται μόλις λίγες μέρες μετά την αναθεώρηση της νομοθεσίας για την τρομοκρατία, σύμφωνα με την οποία οι νέοι που ταξίδευαν στη Συρία μετά από «πλύση εγκεφάλου» θα πρέπει να επιτρέπεται να γυρίσουν σπίτι και να επανενωθούν στην κοινωνία.
"Είναι απολύτως αφοσιωμένοι, ως μέλη του Ισλαμικού Κράτους, για τη δημιουργία ενός χαλιφάτου, πιστεύουν σε ένα δόγμα το οποίο, σκοτώνει τους άπιστους.
"Φοβάμαι λοιπόν ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για το ότι αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για εμάς και δυστυχώς ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής τους θα είναι, σχεδόν σε κάθε περίπτωση, να τους σκοτώσουμε".
Περίπου οι μισοί από τους εκτιμώμενους 850 Βρετανούς που πιστεύεται ότι έχουν πάει να ενταχθούν στους εξτρεμιστές πιστεύεται τώρα ότι είναι πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο ....
Οι παρατηρήσεις του κ. Stewart έρχονται μετά την ανακοίνωση του υπουργού Άμυνας Μάικλ Φάλλον νωρίτερα αυτό το μήνα ότι οποιοσδήποτε επιλέγει να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο για να πολεμήσει για το Ισλαμικό Κράτος διατρέχει τον κίνδυνο να σκοτωθεί.
Ο κ. Fallon δήλωσε: "Εάν είστε βρετανός υπήκοος στο Ιράκ ή στη Συρία και εάν έχετε επιλέξει να πολεμήσετε για την [Isis] - μια παράνομη οργάνωση που ετοιμάζει και εμπνέει τρομοκρατικές επιθέσεις στους δρόμους μας - τότε εσείς έχετε γίνει στόχος και διατρέχετε τον κίνδυνο κάθε ώρα κάθε ημέρας να βρεθείτε στο στόχαστρο της RAF ή ενός βλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών ».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.