Η ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ AYTH ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Εκβιασμός στους Χριστιανούς για να αντικαταστήσουν την εικόνα του Χριστού με αυτή του Xi Jinping.

Μια αφίσα του Xi Jinping στην άκρη του δρόμου: τώρα έχει ένα νέο τιμητικό

Κινέζοι αξιωματούχοι και κάτοικοι σε μια αγροτική περιοχή της επαρχίας Jiangxi έχουν αποκαλύψει ένα σχέδιο της κυβέρνησης για να «λιώσει τον πάγο» στις καρδιές των χριστιανών προς τον κομμουνισμό. Συγκεκριμένα τους αρνείται βασικά πακέτα ανακούφισης της φτώχειας εάν δεν αντικαθιστούν τις εικόνες του Ιησού στα νοικοκυριά τους με φωτογραφίες του προέδρου Xi Jinping.


Ένας υπάλληλος δήλωσε ότι η κίνηση ήταν απαραίτητη επειδή οι Χριστιανοί έχουν"άγνοια" και πρέπει να διδαχθούν να λατρεύουν το κράτος, όχι τον Θεό.
Η κίνηση είναι η τελευταία σε μια σειρά από καταστολές κατά του Χριστιανισμού στην εποχή του Xi. Το καθεστώς του Xi εχθρεύεται τον Χριστιανισμό, ο οποίος έχει βιώσει μια δημοφιλή έκρηξη την τελευταία δεκαετία.
Η  Washington Post , η οποία ασχολήθηκε με το θέμα, σημείωσε ότι οι αξιωματούχοι του Κομμουνιστικού Κόμματος στην κομητεία Yugan στο Jiangxi, όπου βρίσκεται το Huangjinbu, αντιμετώπισαν με πανικό την ταχεία ανάπτυξη του χριστιανικού πληθυσμού στην περιοχή . 
"Πολλοί αγρότες αγνοούν την αλήθεια. Νομίζουν ότι ο Θεός είναι ο σωτήρας τους. ... Μετά την απόφασή μας, θα συνειδητοποιήσουν τα λάθη τους και θα σκεφτούν: δεν πρέπει πλέον να βασιζόμαστε στον Ιησού, αλλά στο κόμμα για βοήθεια ", δήλωσε ο αξιωματούχος Τσι . Μερικοί, πρόσθεσε, έγιναν Χριστιανοί λόγω κάποιας «ασθένειας στην οικογένεια»,από την οποία όμως όπως υποστηρίζουν οι κομμουνιστές, μπορούν να θεραπευτούν μόνο μέσω του «Κομμουνιστικού Κόμματος και του Γενικού Γραμματέα Ξι».
Ο αξιωματούχος ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση έχει αναγκάσει τα άτομα να τοποθετήσουν φωτογραφίες του Xi πάνω στις χριστιανικές τους εικόνες στο "κέντρο του σπιτιού τους", όχι στα υπνοδωμάτια τους ή σε άλλους ιδιωτικούς χώρους.
Ένας ντόπιος κάτοικος,  δήλωσε ότι πολλές οικογένειες αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν τις εικόνες τους επειδή διαφορετικά δεν θα λάμβαναν τα πακέτα ανακούφισης από τη φτώχεια, θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο.
 Οι ερευνητές εκτιμούν ότι ο συνολικός χριστιανικός πληθυσμός στην Κίνα είναι περίπου 100 εκατομμύρια, έναντι 85 εκατομμυρίων μελών του ΚΚΚ.Οι περισσότεροι όμως αναγκάζονται να ασκούν τα θρησκευτικά του καθήκοντα σε μυστικά μέρη για να γλυτώσουν τις συνέπειες από το κομμουνιστικό καθεστώς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.