ΣΟΥΗΔΙΑ.ΕΝΟΠΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΟΚΙΝΓΚ.

Ο φόβος των σεξουαλικών επιθέσεων των ισλαμιστών οδηγεί την αστυνομία του Oskarshamn σε αμφιλεγόμενα μέτρα.


Αποτέλεσμα εικόνας για Oskarshamn photo

Οι κάτοικοι της σουηδικής πόλης Oskarshamn θα έχουν τώρα τη δυνατότητα να συνοδεύονται από ένοπλους αστυνομικούς ενώ κάνουν τζόγκινγκ.
Ο αστυνομικός επιθεωρητής του Oskarshamn Peter Karlsson δήλωσε ότι το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να διευκολύνει την ασφάλεια όσων επιθυμούν να τρέξουν μετά την δύση του ήλιου. Ο κ. Karlsson, ο οποίος παρουσίασε την ιδέα για το πρόγραμμα, δήλωσε ότι η αστυνομία θα δημιουργούσε ομάδες τζόκινγκ και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να προσχωρήσουν σ'αυτή ήταν ευπρόσδεκτοι .
"Θα προσαρμόσουμε το ρυθμό εξ ολοκλήρου σε εκείνους που τρέχουν η περπατούν", δήλωσε ο Καρλσόν, σημειώνοντας ότι οι αξιωματικοί θα τρέξουν και θα περπατήσουν δίπλα στους κατοίκους.
Ο Karlsson είπε ότι είχε ακούσει πολλούς κατοίκους που αισθάνονται ανασφαλείς στην πόλη: «Δεν συμβαίνει τόσο πολύ εδώ, αλλά οι άνθρωποι επηρεάζονται από γεγονότα σε όλο τον κόσμο και αισθάνονται ανασφαλείς όταν είναι σκοτεινά».
Οι παρατηρήσεις του αστυνομικού επιθεωρητή έγιναν σε συνάρτηση με μια έρευνα από το 2016 που ανέφερε ότι σχεδόν οι μισές γυναίκες στη Σουηδία αισθάνονται «πολύ ανασφαλείς» τη νύχτα στις σουηδικές πόλεις. Σύμφωνα με την έρευνα, που διενεργήθηκε από την εφημερίδα  Aftonbladet, επίσης ένα  43% αισθάνεται άβολα στις σουηδικές πόλεις ακόμα και τη μέρα.
Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο σε ταραγμένα προάστια με έντονη μετανάστευση, τα οποία συχνά χαρακτηρίζονται ως επικύνδυνες ζώνες . Μια έρευνα που διεξήγαγε το Σουηδικό Εθνικό Συμβούλιο για την Πρόληψη του Εγκλήματος (Brå) υποστήριξε ότι περίπου οι μισοί από τους κατοίκους προβληματικών περιοχών φοβούνται πολύ να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους το βράδυ ....

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.