ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΟΡΜΕΣ ΤΟΥΣ.

Αυστραλός ιμάμης συμβουλεύει τις μουσουλμάνες.Μην φοράτε βραχιόλια στο δρόμο.

Ένας Ισλαμικός ηγέτης ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες πρέπει να φορούν το hijab, ώστε οι άνδρες να μπορούν να ελέγχουν τις σεξουαλικές τους ορμές.
Ο  Σέικ Ζαναντίν Τζόνσον έχει μελετήσει τα σεξουαλικά σκάνδαλα που περιβάλλουν τον παραγωγό του Χόλιγουντ Harvey Weinstein για να συμβουλεύσει τις γυναίκες για την ανάγκη να καλύψουν τον εαυτό τους.
«Οι άνδρες πρέπει να είναι σε θέση να ελέγχουν τον εαυτό τους, ωστόσο τα γεγονότα δείχνουν ότι πολλοί δεν το κάνουν, αυτός είναι ο λόγος που ένα hijab είναι απαραίτητο για τις γυναίκες».
Ο σύμβουλος της μουσουλμανικής μεταρρύθμισης και του νόμου της Σαρία, συνέχισε με ένα κήρυγμα που παρότρυνε τις γυναίκες να αποφεύγουν να φορούν βραχιόλια στον δρόμο.
«Δεν υπάρχει πρόβλημα με μια γυναίκα που φορά ένα χρυσό βραχιόλι και κάνει τον εαυτό της να φανεί όμορφη όσο είναι στο σπίτι της, κανένα πρόβλημα», δήλωσε στο Τζαμί Logan City νότια του Brisbane την Παρασκευή το βράδυ.
«Μπροστά από τον σύζυγό της, κανένα πρόβλημα. Αλλά στους δρόμους να το φοράει; Οχι.
«Μπροστά στους ανθρώπους, αυτό δεν είναι επιτρεπτό».
Το επιχείρημα του Σέικ Τζόνσον που συνδέει το hijab με την παρατήρηση των σεξουαλικών ορμών των ανδρών έχει σχέση και με την δήλωση του Σέιχ Τάι ελ Ντιν αλ Χίλαϊ, ο οποίος το 2006 περιέγραψε τις γυναίκες που δεν φορούν το hijab ως " ακάλυπτο κρέας ".
Ο Σεΐχ ελ-Ντιν αλ-Χίλαλυ είπε σε 500 πιστούςτον Σεπτέμβριο του 2006 ότι οι γυναίκες επιζητούσαν την προσοχή όταν δεν κάλυπταν τον εαυτό τους.
«Εάν βγάλετε το ακάλυπτο κρέας και το τοποθετήσετε έξω στο δρόμο ή στον κήπο ή στο πάρκο ή στην αυλή χωρίς κάλυμμα και οι γάτες έρχονται και το τρώνε ...  το ελάττωμα είναι οι γάτες ή το ακάλυπτο κρέας; », ρώτησε.
«Το ακάλυπτο κρέας είναι το πρόβλημα».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.