ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΕΡΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Το μέλλον της Ιταλίας είναι η Google και ο Αλή ο μετανάστης δηλώνει ο Ιταλός δήμαρχος.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Leoluca Ορλάντο φωτο

Η Σικελία έχει σηκώσει μεγάλο μέρος του βάρους του κύματος μεταναστών που έρχονται στην Ιταλία. Όμως, παρά το γεγονός αυτό, ο δήμαρχος του Παλέρμο εκφράζει την αγάπη του για τους μετανάστες λέγοντας ότι το μέλλον της Ιταλίας είναι "η Google και ο Ali ο μετανάστης".

Ο δήμαρχος του Παλέρμο Λεολούκα Ορλάντο εξέφρασε την αγάπη του για τους νεοαφιχθέντες μετανάστες από την Αφρική, οι περισσότεροι από τους οποίους έρχονται στη χώρα παράνομα ισχυριζόμενοι ότι είναι αιτούντες άσυλο, σε ένα άρθρο για την μετανάστευση που δημοσιεύθηκε στην γαλλική κεντροαριστερή εφημερίδα  Libération.
" Αν με ρωτάς πόσοι μετανάστες υπάρχουν στο Παλέρμο, δεν απαντώ 60, 70, ή 80.000. Όποιος φτάνει στο Παλέρμο είναι πολίτης του Παλέρμο ", ανέφερε ο Ορλάντο.
"Το μέλλον έχει δύο ονόματα: Google και Ali ο μετανάστης. Η Google εκφράζει την εικονική σύνδεση και το Παλέρμο είναι σήμερα η καλύτερη ενσύρματη και μηχανογραφημένη πόλη σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Ο Ali ο μετανάστης αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη σύνδεση. Θέλουμε να είμαστε μια φιλόξενη και σύγχρονη πόλη ", πρόσθεσε.
Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν φτάσει στην Ιταλία τα τελευταία τρία χρόνια από την Αφρική. Παρόλο που ο αριθμός των αφίξεων μειώθηκε σημαντικά μετά την εφαρμογή αυστηρών μέτρων από την ιταλική κυβέρνηση στα πλοία των ΜΚΟ, πολλοί μετανάστες παραμένουν στην Ιταλία.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Orlando, οι λαθρομετανάστες είναι επίσης ένα μέσο για την καταπολέμηση της τοπικής μαφίας. "Μέχρι να γίνω 30 ετών, δεν έβλεπα ούτε ένα μετανάστη στο Παλέρμο. Επειδή η μαφία τους έδιωχνε. Φοβούνται την ποικιλομορφία », είπε και πρόσθεσε:« Από τότε που έγινα δήμαρχος και η μαφία δεν κυβερνά πλέον την πόλη, κάτι εξαιρετικά όμορφο έχει συμβεί: έχουμε εισβολή από λαθρομετανάστες ».
Το άρθρο υπέρ των λαθρομεταναστών δεν είναι το πρώτο που παρουσιάζεται στα μεγάλα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης. Πέρυσι, το γερμανικό αριστερό περιοδικό  Der Spiegel δημοσίευσε ένα άρθρο που υποστηρίζει τη μαζική μετανάστευση για να αντιμετωπιστεί η γήρανση του πληθυσμού στις αγροτικές ισπανικές πόλεις.
Μια μελέτη έδειξε ότι τα γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν προκατάληψη απέναντι στις αντιμεταναστευτικές απόψεις  και σπάνια επικρίνουν την επίσημη κυβερνητική μαζική μεταναστευτική πολιτική.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΜΚΟ ταξιτζήδες