689 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Μέχρι το 2020 θα φτάσουν το 1,3 δις σύμφωνα με τον Δ.Αβραμόπουλο.


Αποτέλεσμα εικόνας για μεταναστες φωτο

Η ΕΕ υποστηρίζει την Ελλάδα με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ως βοήθεια έκτακτης ανάγκης για τους μετανάστες. Πώς δαπανώνται αυτά τα χρήματα;
Δημοσιογραφική ομάδα από την Ευρώπη έκανε κάποια έρευνα και μίλησε με μια ομάδα Αφγανών την ώρα που έβγαζαν χρήματα από μια ελληνική τράπεζα. Σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα, όλοι τους λαμβάνουν 400 ευρώ μηνιαίως, για να τα ξοδέψουν όπως νομίζουν.
Με τουλάχιστον 60.000 αιτούντες άσυλο που έχουν κολλήσει στην Ελλάδα, έχουμε μια ιδέα για το τι συμβαίνει με τα χρήματα των φορολογουμένων της ΕΕ.
Εάν πολλαπλασιάσουμε 60.000 άτομα με 400 ευρώ καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το κόστος του χρήματος που δίνεται για ελεύθερη χρήση στους μετανάστες είναι 24 εκατ. Ευρώ το μήνα και 288 εκατ. Ευρώ ετησίως. Το σημαντικό είναι ότι ποσό αυτό δεν περιλαμβάνει τα έξοδα στέγασης, υγειονομικής περίθαλψης και άλλες μορφές ενίσχυσης.
Ανεξάρτητοι φορείς έχουν υπολογίζει ότι από το 2015 έχουν διατεθεί ή δαπανηθεί στην Ελλάδα για τον σκοπό αυτό 689 εκ. ευρώ. Αυτό είναι ένα πολύ υψηλό ποσό που θα μπορούσε να φθάσει τα 1,3 δις ευρώ το 2020 σύμφωνα με τον Επίτροπο της ΕΕ για τη Μετανάστευση, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.