ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ.

Οι Έλληνες από τους πρώτους(58%).

Το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων διαπίστωσε συνολικά ότι το 55% των Ευρωπαίων που απάντησαν πιστεύουν ότι η μετανάστευση από τις χώρες με πλειοψηφία των μουσουλμάνων πρέπει να σταματήσει

Ο άκρας ολλανδός πολιτικός Geert Wilders προσπάθησε την περασμένη εβδομάδα να καλύψει τα τραμ στην Ολλανδία με διαφημίσεις που δήλωσαν ότι «Stop Islam»Σύμφωνα με νέα έρευνα, περισσότεροι από τους μισούς Ευρωπαίους ζητάνε την απαγόρευση της λαθρομετανάστευσης από τις μουσουλμανικές χώρες.

Στην έρευνα που διεξήχθη από το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων( λονδρέζικο think-tank) διαπιστώθηκε ότι το 55% των Ευρωπαίων σε 10 χώρες πιστεύουν ότι η λαθρομετανάστευση από τις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες θα πρέπει να σταματήσει.

Η έρευνα του Ινστιτούτου, με έδρα το Chatham House, διεξήχθη πριν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ εισαγάγει την απαγόρευση της μετανάστευσης στις ΗΠΑ.

Ο Τραμπ υπέγραψε εκτελεστική εντολή για την άμεση απαγόρευση για 90 ημέρες της μετανάστευσης από επτά έθνη - Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν, Συρία και Υεμένη.

Η κίνηση προκάλεσε εκτεταμένες διαμαρτυρίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ερευνητές εξέτασαν περισσότερους από 10.000 ανθρώπους από 10 ευρωπαϊκά κράτη, ζητώντας τους να συμφωνήσουν με τη δήλωση: «Πρέπει να σταματήσει κάθε περαιτέρω μετανάστευση από  μουσουλμανικές χώρες».

Η αντίθεση στην λαθρομετανάστευση των μουσουλμάνων είναι μεγαλύτερη στην Πολωνία, όπου το 71% δήλωσε ότι αντιτίθεται σε περισσότερους μετανάστες που φτάνουν από τις  μουσουλμανικές χώρες.

Στην Αυστρία, ο αριθμός αυτός ήταν 65 τοις εκατό,στην Ελλάδα 58%, στη Γερμανία  53 τοις εκατό και σχεδόν οι μισοί από τους Βρετανούς, 47 τοις εκατό, δήλωσαν ότι τάσσονται υπέρ της απαγόρευσης.

Σε σχετική δήλωση το Think tank ανέφερε: «Τα αποτελέσματά μας είναι εντυπωσιακά και απογοητευτικά. Φαίνεται ότι η δημόσια αντίθεση σε οποιαδήποτε μετανάστευση από τα κατά κύριο λόγο μουσουλμανικά κράτη δεν περιορίζεται σε καμία περίπτωση στο εκλογικό σώμα του Τραμπ στις ΗΠΑ, αλλά είναι αρκετά διαδεδομένη και στην Ευρώπη.

Το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν είχαν γνώμη, ενώ μόλις το 20% διαφώνησε με τη διακοπή της μετανάστευσης.

Η μελέτη έδειξε ότι η αντίθεση είναι ιδιαίτερα υψηλή μεταξύ των ατόμων άνω των 60 ετών,  το 63% υποστηρίζει την απαγόρευση.

Αντίθετα, το 44% των νέων ηλικίας 18 έως 29 ετών τάχθηκε υπέρ της συγκράτησης της μετανάστευσης από τις μουσουλμανικές χώρες και λιγότεροι από τους μισούς κατόχους πτυχίου θα υποστήριζαν το μέτρο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.