ΟΙ ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

Φωτογραφίες και video που δημιουργούν απορίες.

Υπάρχουν μερικά «Προβλήματα» με Βίντεο Κύλινδροι Αέρα που χρησιμοποιούνται από λευκά κράνη ως απόδειξη της επίθεσης Douma
No_damage

Οι φρικτές φωτογραφίες ( σύνδεσμος 18+ ) των ανθρώπων που φέρεται ότι σκοτώθηκαν στην επίθεση της Douma στις 7 Απριλίου έγιναν πλέον ευρέως γνωστές μετά την δημοσίευσή τους από τις White Helments(Νεοταξίτικη ΜΚΟ που δρα στην Συρία με χρηματοδότηση από χώρες μέλη του ΝΑΤΟ).
Εκτός από τις φωτογραφίες των νεκρών σωμάτων, η ΜΚΟ κυκλοφόρησε επίσης βίντεο που δείχνουν δύο συμπιεσμένους κυλίνδρους αερίου, οι οποίοι φέρεται ότι είχαν χρησιμοποιηθεί από το "καθεστώς Assad" για τη διεξαγωγή της χημικής επίθεσης στην Douma.
Αυτά τα βίντεο δημιουργούν μερικές ερωτήσεις.
Ας δούμε τον κύλινδρο συμπιεσμένου αερίου # 1 (αποκαλύφθηκε στις 8 Απριλίου):
Αυτό ήταν το πρώτο βίντεο που δείχνει τον υποτιθέμενο κύλινδρο συμπιεσμένου αερίου που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. Εμφανίστηκε στις 8 Απριλίου, μία ημέρα μετά τις πρώτες αναφορές για την επίθεση (7 Απριλίου).
Αυτός ο κύλινδρος φέρεται να έπεσε από κάποιο ελικόπτερο της Συριακής Πολεμικής Αεροπορίας, έκανε μια τρύπα στην οροφή και εμφανίστηκε σε κάποιο διαμέρισμα μέσα στο κτίριο.

Υπάρχουν μερικά «Προβλήματα» με Βίντεο Κύλινδροι Αέρα που χρησιμοποιούνται από λευκά κράνη ως απόδειξη της επίθεσης Douma

Το ερώτημα είναι γιατί ο κύλινδρος είναι άθικτος αφού πέφτει από εκατοντάδες μέτρα πάνω από την Γη και συντρίβεται στην οροφή; Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι φαίνεται ότι ο κύλινδρος ήταν σε θέση να κάνει μια τρύπα στην οροφή, αλλά απέτυχε να βλάψει το κρεβάτι.
Υπάρχουν μερικά «Προβλήματα» με Βίντεο Κύλινδροι Αέρα που χρησιμοποιούνται από λευκά κράνη ως απόδειξη της επίθεσης Douma

Όπως βλέπετε ο κύλινδρος είναι σφραγισμένος.
Υπάρχουν μερικά «Προβλήματα» με Βίντεο Κύλινδροι Αέρα που χρησιμοποιούνται από λευκά κράνη ως απόδειξη της επίθεσης Douma

Ένα άλλο βίντεο από την ίδια τοποθεσία:
Ας δούμε τον κύλινδρο συμπιεσμένου αερίου # 2 (αποκάλυψη στις 10 Απριλίου):
Αυτό το βίντεο με τον κύλινδρο συμπιεσμένου αερίου φαίνεται ότι γυρίστηκε στις 9 Απριλίου σε ένα  κτίριο που υποτίθεται ότι χτυπήθηκε από την επίθεση. Ωστόσο, το βίντεο δημοσιεύθηκε από τις White Helments στις 10 Απριλίου, μια μέρα μετά την επίσκεψη Ρώσων παραγόντων στις περιοχές της Douma, όπου έλαβε χώρα η εικαζόμενη χημική επίθεση.  Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, δεν βρέθηκαν εκεί ίχνη επίθεσης με χημικά.Important: video from 9 April, 7:02pm showing presence of chemical gas canister in Douma. Same location as video of casualties. Also same location that Russia visited reporting ‘no sign of chemical weapons’.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κριτική που αντιμετώπισαν οι "ακτιβιστές" μετά το πρώτο βίντεο χρησιμοποιήθηκε για τη βελτίωση του δεύτερου. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι ο κύλινδρος είναι ελαττωματικός.
Tα ερωτήματα:
  1. Γιατί ο κύλινδρος # 1 είναι άθικτος ενώ έχει πέσει από ένα ελικόπτερο; Γιατί ο κύλινδρος # 1 είναι κλειστός;
  2. Γιατί το κρεβάτι κάτω από τον κύλινδρο # 1 είναι άθικτο;
  3. Γιατί το δεύτερο βίντεο που δείχνει τον κύλινδρο # 2 [από το κινητό που είναι κατεστραμμένο και κάπως καμένο] εμφανίζεται μόνο στις 10 Απριλίου, μία ημέρα μετά την επίσκεψη των Ρώσων στην περιοχή;
Ένας άνθρωπος που είναι καχύποπτος για τις αναφορές -της υποτιθέμενης επίθεσης με χημικά από τον Άσαντ- της ΜΚΟ μπορεί να πει ότι τα βίντεο ήρθαν σταδιακά για να επιβεβαιώσουν ότι η επίθεση είχε γίνει από τη Συριακή Πολεμική Αεροπορία. Ωστόσο, έγιναν πάρα πολλά λάθη (όπως η έλλειψη ζημιών). Έτσι, ο οργανισμός έπρεπε να κάνει ένα άλλο βίντεο "propper" με τον κύλινδρο # 2 για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να αποφασίσει για τον εαυτό του.
Πηγή southfront.org

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΜΚΟ ταξιτζήδες