ΟΛΗ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

Ρωσία: Τεράστια αποδοχή για Πούτιν, μειωμένη για Μεντβέντεφ

Οι Ρώσοι πολίτες σε ποσοστό 81% εγκρίνουν το έργο του προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, ενώ το 18% έχει αντίθετη άποψη, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Levada-Centr. Ωστόσο, διαφορετικές είναι οι διαθέσεις που έχουν οι Ρώσοι πολίτες όσον αφορά το έργο του πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, καθώς το 53% το θεωρεί αρνητικό και το 46% θετικό.
Το 47% βλέπει θετικά το έργο της κυβέρνησης Μεντβέντεφ (τον Μάρτιο το ποσοστό αυτό ήταν 43%), ενώ 52% των Ρώσων εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με το έργο της (τον Μάρτιο το ποσοστό ήταν 55%).
Σε ακόμη χαμηλότερα ποσοστά, βρίσκονται οι εκτιμήσεις για το έργο της Κρατικής Δούμας (κάτω σώματος του ρωσικού κοινοβουλίου), αφού μόνο το 41% θεωρεί θετικό το έργο της (τον Μάρτιο το ποσοστό αυτό ήταν 38%), ενώ το 58% το θεωρεί αρνητικό.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, μέσα σ έναν μήνα, αυξήθηκε το ποσοστό των Ρώσων πολιτών που θεωρούν ότι η χώρα βαδίζει προς την σωστή κατεύθυνση, φθάνοντας στο 56% από το 51%. Αντίθετη άποψη έχει το 28% των Ρώσων, ενώ το 16% δυσκολεύτηκε να απαντήσει στο σχετικό ερώτημα.
Πηγη Naftemporiki.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.