ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΚΩ ΟΡΘΙΑ

Πολωνή Πρωθυπουργός για την επίθεση στο Μάντσεστερ: « Ευρώπη σηκω ορθια αλλιως θα κλαις για τα παιδια σου καθε μερα»

Η πρωθυπουργός της Πολωνίας έχει ξεκινήσει μια καταιγιστική επίθεση κατά των «πολιτικών ελίτ» της Ευρώπης στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ, προειδοποιώντας την ήπειρο οτι πρέπει να κυβερνηθει απο πολιτικους που ειναι  πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο 
.Μιλώντας στο πολωνικό Κοινοβούλιο την Τετάρτη, η Μπεάτα Σίντλο άδραξε την ευκαιρία για να ξεκινήσει μια  επίθεση σε ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά την επίθεση του Μάντσεστερ η οποία, μεταξύ άλλων, στοίχισε τη ζωή σε ένα ζευγάρι Πολωνών, αφήνοντας τις δύο κόρες τους ως ορφανά.
«Εμείς δεν πρόκειται να λάβουμε μέρος στην τρέλα της ελίτ των Βρυξελλών» «Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, όχι τις πολιτικές ελίτ.
«Πού είστε ηγετες της Ευρώπης;» ρωτησε. «Ξυπνηστε από το λήθαργό σας ή θα κλαίμε πάνω από τα παιδιά μας κάθε μέρα.
«Αν δεν μπορείτε να δείτε αυτό - αν δεν μπορείτε να δείτε ότι η τρομοκρατία έχει σήμερα τη δυνατότητα να πλήξει όλες τις χώρες της Ευρώπης, και νομίζετε ότι η Πολωνία δεν θα πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, ειστε γελασμενοι.
«Θα πρέπει να ειπωθεί ξεκάθαρα και άμεσα. Αυτή είναι μια επίθεση στην Ευρώπη, για τον πολιτισμό μας, τις παραδόσεις μας»
Τελος  απευθυνόμενη στον λαό της Ευρώπης, ρώτησε: «Θέλουμε πολιτικούς, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι πρέπει να συνηθίσουμε τις επιθέσεις, και οι οποίοι περιγράφουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις ως περιστατικά, ή θέλουμε ισχυρους πολιτικούς που μπορουν να δουν τον κίνδυνο και να τον πολεμήσουν αποτελεσματικά ;»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.