ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΝΗΣΙΑ

Αυστριακός ηγέτης κόμματος: Βάλτε τους ισλαμιστές σε φυλακές σε νησιά

Ισλαμιστές

Ο ηγέτης του κόμματος της Ελευθερίας της Αυστρίας (FPO)  Heinz-Christian Strache πρότεινε ότι οι γνωστοί στις αρχές  ισλαμιστές θα πρέπει να συλληφθούν και να σταλούν σε φυλακές σε «μοναχικά νησιά».

Ο κ Strache έκανε τα σχόλια ως αντίδραση στην τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ η οποία προκάλεσε το θάνατο 22 ανθρώπων και πάνω από 60 τραυματισμους. Ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Κόμματος είπεοτι οι ισλαμιστές ειναι «αυριαμοί δολοφόνοι» και η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται να εισαγάγει «σκληρά» μέτρα κατά την επιστροφή των μαχητών του ισλαμικού κράτους απο την Μ.Ανατολη, γράφει η αυστριακή εφημερίδα Die Presse  .
Σύμφωνα με τον Strache, το σύνολο σχεδόν των αγωνιστών του Ισλαμικού Κράτους που επιστρέφουν στην Ευρώπη από τη Συρία και το Ιράκ συνιστούν δυνητικό κίνδυνο για την ασφάλεια. Είπε ότι πολλοί από αυτούς τους μαχητές, συμπεριλαμβανομένων των τρομοκρατών του  Μάντσεστερ, είναι γνωστοί στις αρχές.
«Αν  εξοριστούν σε ένα μοναχικό και καλά φυλασσόμενο νησι, το πρόβλημα θα έχει λυθεί ως επί το πλείστον, αντί να περιμένουμε  μέχρι να χτυπήσουν και να εχουμε καποια ανθρώπινη σφαγή», είπε.
Προέτρεψε επίσης τα κράτη μέλη της ΕΕ να απελάσουν ισλαμιστές, το συντομότερο δυνατό. «Ενάντια σε τετοιους ανθρώπους, μόνο σκληρά μέτρα θα βοηθήσουν», σημείωσε.
 Αναλαμβάνοντας την ηγεσία του FPÖ το 2005 ο κύριος Strache, κατάφερε να μετατρέψει το κόμμα από μια περιθωριακή ομάδα σε μεγάλη δύναμη στην αυστριακή πολιτική σκηνή.
Νωρίτερα αυτό το έτος Strache εξέφρασε την επιθυμία για την πλήρη απαγόρευση του ισλαμισμου στην Αυστρία. Θεωρεί την ιδεολογία «εχθρική με τις γυναίκες, antiliberal και αντιστοιχεί σε μια φασιστική κοσμοθεωρία» και πρόσθεσε ότι οι μετανάστες από τον ισλαμικό κόσμο «μπορούν να πάνε πίσω στην ισλαμική χώρα τους,δεν τους έχει αναγκάσει κανείς να έρθουν εδώ».
Σχετικά με το θέμα της μαζικής μετανάστευσης,ο κύριος Strache είναι σαφές ότι πιστεύει πως η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είναι η «πιο επικίνδυνη γυναίκα στην Ευρώπη», λόγω της φιλο-μεταναστευτικης πολιτικής της, η οποία οδήγησε πάνω από ένα εκατομμύριο μετανάστες να εισέλθουν στη Γερμανία το 2015.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.