ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΤΣΗ.

Ποια ήταν η γυναίκα του Κάϊν; Η γυναίκα του Κάϊν ήταν η αδερφή του;

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριτσης συριζα φωτο


«Το επιχείρημα "Αδάμ κι Εύα" και όχι "Αδάμ και Μήτσος" ας μην το επικαλείται η Εκκλησία, διότι πρώτον είναι άσχετο με το θέμα, δεύτερον διότι οδηγεί στο ερώτημα, με ποιους τεκνοποίησαν τα παιδιά του Αδάμ και της Εύας, μεταξύ τους ή με τους γονείς τους;».


Αυτά αναφέρει ο κύριος Κυρίτσης ο οποίος έχει απορίες για τα αναφερόμενα στην Βίβλο.Ας του τις λύσουμε λοιπόν.

Αφού ο Αδάμ και η Εύα ήταν οι πρώτοι ( και μοναδικοί) άνθρωποι, τα παιδιά τους δεν είχαν άλλη επιλογή εκτός από το να στεφανωθούν μεταξύ τους. Ο Θεός απαγόρεψε τον γάμο μεταξύ των στενών μελών της οικογένειας πολύ αργότερα, όταν στη Γη ήδη υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι και δεν χρειαζόταν να γίνονται γάμοι εντός της οικογένειας (Λευιτικόν 18:6-18). Ο λόγος που η αιμομιξία συνήθως προκαλεί γενετικές ανωμαλίες, είναι ότι όταν δύο άτομα που έχουν τα ίδια γονίδια ( παράδειγμα αδερφός και αδερφή ) έχουν παιδιά αυτές εμφανίζονται συχνότερα αφού και δύο γονείς έχουν τα ίδια γενετικά ελαττώματα. Όταν άνθρωποι από διαφορετικές οικογένειες έχουν παιδιά η πιθανότητα είναι μικρή να έχουν και οι δύο τις ίδιες γενετικές ελλείψεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια των αιώνων ο ανθρώπινος γενετικός κώδικας έγινε πολύ “μολυσμένος”, αφού οι γενετικές ελλείψεις πολλαπλασιάστικαν, αυξήθηκαν, και μεταδόθηκαν από γενιά σε γενιά. Ο Αδάμ και η Εύα δεν είχαν καθόλου γενετικές δυσμορφίες, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα στις πρώτες γενιές και στους απογόνους τους να έχουν πολύ καλύτερη υγεία παρά εμείς σήμερα.


Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι ο Θεός απόλυτα λογικά επέτρεψε την αιμομιξία για την ανάπτυξη του ανθρωπίνου γένους και όχι για την ικανοποίηση ενός αρρωστημένου πάθους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.