ΜΙΚΡΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 5 ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Κοριτσάκι στρατολογημένο από την Boko-Haram έγινε κινητή βόμβα.

Ταινία 703x422
"Πέντε παιδιά σκοτώθηκαν και άλλα δύο τραυματίστηκαν", είπε με την προϋπόθεση της ανωνυμίας,στέλεχος της αστυνομίας προσθέτοντας ότι η βομβίστρια αυτοκτονίας σκοτώθηκε επίσης στην έκρηξη.
Πέντε παιδιά σκοτώθηκαν το βράδυ της Τρίτης και άλλα δύο τραυματίστηκαν από μια βομβίστρια αυτοκτονίας  σε μια βόρεια περιοχή του Καμερούν που μαστίζεται από επιθέσεις της Boko Haram, ανέφεραν πηγές την Τετάρτη. 

Μια ομάδα παιδιών έπαιζε όταν «ένα μικρό κορίτσι γλίστρησε» ανάμεσά τους, πυροδοτώντας το εκρηκτικό της φορτίο, εξήγησε ο υπεύθυνος ασφαλείας. 

Την Κυριακή και τη Δευτέρα επίσης, τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επιθέσεις από την ισλαμική ομάδα Boko Haram στη Νιγηρία και το Καμερούν. 

Από το 2014, όταν το Καμερούν πήγε στον πόλεμο εναντίον της Boko Haram, η ομάδα τζιχάντιστών σκότωσε «2.000 πολίτες και στρατιώτες» και απήγαγε «χίλιους ανθρώπους» στη μακρινή βόρεια χώρα, σύμφωνα με την Διεθνή Ομάδα Κρίσης (ICG). 

Από την εμφάνισή της πριν από οκτώ χρόνια, η Boko Haram σκότωσε τουλάχιστον 20.000 ανθρώπους στη Νιγηρία, το Καμερούν, τον Νίγηρα και το Τσαντ. 
Πηγή https://www.newvision.co.ug

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΜΚΟ ταξιτζήδες