Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ISIS ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ.

Εφαρμογή της Σαρία στην Τουρκία.Γυναίκες αιχμάλωτες του ISIS πωλούνται ως σκλάβες.عائلات الدواعش من وهم الخلافة إلى خيام الإيواء في صحراء الموصل

«Όταν ένα παιδί ή μια γυναίκα ληφθεί αιχμάλωτη, γίνονται σκλάβοι από την στιγμή της σύλληψης και ο προηγούμενος γάμος της γυναίκας ακυρώνεται αμέσως». ( Umdat al- Salik O9.13)
Μπορεί να πιστεύετε ότι η απομάκρυνση του ΙSIS από το Ιράκ και τη Συρία θα σήμαινε τον τερματισμό της σεξουαλικής εκμετάλλευσης, αλλά μια νέα έκθεση αναφέρει ότι το Ισλαμικό Κράτος απλώς μεταβίβασε τη δουλεμπορική του επιχείρηση στην Τουρκία.
Στα χρόνια που είχε δύναμη στο Ιράκ και την Συρία, ο ISIS πραγματοποίησε σκλαβοπάζαρα τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε δημόσιους χώρους. Με την απώλεια της δύναμης, το Ισλαμικό Κράτος άρχισε να κάνει λαθρεμπόριο γυναικών Yazidi στην Τουρκία. 
Το ISIS λέγεται  ότι διαπραγματεύεται με τους στενούς συγγενείς αυτών των γυναικών για να τιςς απελευθερώσει μετά από χρόνια αιχμαλωσίας, βασανιστηρίων και σεξουαλικής δουλείας. Τα λύτρα πιστεύεται ότι ανέρχονται σε χιλιάδες δολάρια, τα οποία για πολλές οικογένειες Yazidi είναι ποσά που απλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά.
Εξυπακούεται ότι όταν οι οικογένειες δεν πληρούν τις απαιτήσεις των λύτρων, η ISIS πωλεί τις γυναίκες στους υψηλότερους πλειοδότες.
Η επιχείρηση δουλείας του ISIS έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία σε τρεις τουρκικές πόλεις - το Γκαζιαντέπ, την Ουρφά και την Άγκυρα - δήλωσε ο Αλί ελ-Χανσούρι, υπεύθυνος για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Υαζίντι, στην  ιστοσελίδα Sputnik .
Όχι μόνο ο ISIS κρατά γυναίκες ενάντια στην θέλησή τους ", αλλά δεν απελευθερώνει επίσης τα παιδιά τους που μεταφέρθηκαν στην Τουρκία", δήλωσε ο el-Hansouri. "Μάλλον τα κρατάει μέσα στα σπίτια των ακτιβιστών του εκεί".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΜΚΟ ταξιτζήδες