ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .6000000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Έκθεση σοκ της γερμανικής κυβέρνησης διέρρευσε στον τύπο.

Αποτέλεσμα εικόνας για μεταναστες λιβυη φωτο

Αποτέλεσμα εικόνας για μεταναστες  φωτο

Η συνάντηση κορυφής της Αφρικανικής Ένωσης-Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΑΕ-ΕΕ), η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμπιτζάν της Ακτής του Ελεφαντοστού στις 29-30 Νοεμβρίου 2017, έληξε με αποτυχία μετά την αδυναμία των 55 Αφρικανών και των 28 ευρωπαίων ηγετών που συμμετείχαν στην εκδήλωση. να συμφωνήσουν ακόμη και σε βασικά μέτρα για την αποτροπή της έλευσης δεκάδων εκατομμυρίων Αφρικανών μεταναστών  στην Ευρώπη.
Παρά τις μεγάλες προσδοκίες και τις μεγάλες δηλώσεις, η μόνη συγκεκριμένη απόφαση που βγήκε από το Αμπιτζάν ήταν η υπόσχεση για την εκκένωση 3.800 αφρικανών μεταναστών που περίμεναν στη Λιβύη.
Περισσότεροι από έξι εκατομμύρια μετανάστες περιμένουν σε χώρες γύρω από τη Μεσόγειο για να περάσουν στην Ευρώπη, σύμφωνα με μια διαβαθμισμένη έκθεση της γερμανικής κυβέρνησης που διέρρευσε στην Bild . Η έκθεση ανέφερε ότι ένα εκατομμύριο άνθρωποι περιμένουν στη Λιβύη. άλλο ένα εκατομμύριο περιμένει στην Αίγυπτο, 720.000 στην Ιορδανία, 430.000 στην Αλγερία, 160.000 στην Τυνησία και 50.000 στο Μαρόκο. Περισσότεροι από τρία εκατομμύρια επίσης που περιμένουν στην Τουρκία εμποδίζονται σήμερα να περάσουν στην Ευρώπη λόγω της συμφωνίας της ΕΕ με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο πρώην επικεφαλής της βρετανικής πρεσβείας στη Βεγγάζη, Joe Walker-Cousins, προειδοποίησε ότι πάνω από ένα εκατομμύριο μετανάστες από χώρες της Αφρικής βρίσκονται ήδη στο δρόμο προς τη Λιβύη και την Ευρώπη. Οι προσπάθειες της ΕΕ να εκπαιδεύσει μια λιμενική φρουρά της Λιβύης ήταν «πολύ λίγες και ήρθαν πολύ αργά», είπε. "Οι πληροφοριοδότες μου στην περιοχή μου λένε ότι υπάρχουν ενδεχομένως ένα εκατομμύριο μετανάστες, αν όχι περισσότεροι, που ήδη έρχονται μέσω του δρόμου από την κεντρική Αφρική και το Κέρας της Αφρικής".
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Antonio Tajani, δήλωσε ότι η Ευρώπη «υποτιμά» την κλίμακα και τη σοβαρότητα της μεταναστευτικής κρίσης και ότι «εκατομμύρια Αφρικανοί» θα πλημμυρίσουν την ήπειρο τα επόμενα χρόνια, εκτός εάν ληφθούν επειγόντως μέτρα.
Σε μια συνέντευξη με τον Il Messagero , ο Ταγιάνι δήλωσε ότι θα υπάρξει έξοδος "βιβλικών αναλογιών που θα ήταν αδύνατο να σταματήσει" εάν η Ευρώπη δεν καταφέρει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τώρα:
"Η αύξηση του πληθυσμού, η αλλαγή του κλίματος, η απερήμωση, οι πόλεμοι, ο λιμός στη Σομαλία και το Σουδάν. Αυτοί είναι οι παράγοντες που αναγκάζουν τους ανθρώπους να φύγουν.
"Όταν οι άνθρωποι χάνουν την ελπίδα, προτιμούν να διασχίσουν τη Σαχάρα και τη Μεσόγειο, επειδή είναι χειρότερο να μένουν στο σπίτι, όπου διατρέχουν τεράστιους κινδύνους. Αν δεν το αντιμετωπίσουμε σύντομα, θα βρεθούμε με εκατομμύρια ανθρώπους στην πόρτα μας σε 5 χρονια.
«Σήμερα προσπαθούμε να λύσουμε ένα πρόβλημα μερικών χιλιάδων ανθρώπων, αλλά πρέπει να έχουμε μια στρατηγική για εκατομμύρια ανθρώπους».
Λίγες μέρες πριν τη σύνοδο κορυφής της ΑΕ-ΕΕ, ο Tajani ζήτησε ένα «σχέδιο Marshall για την Αφρική» - ένα μακροπρόθεσμο επενδυτικό σχέδιο ύψους 40 δισεκατομμυρίων ευρώ (48 δισεκατομμυρίων δολαρίων) για την τόνωση της εκπαίδευσης και των ευκαιριών απασχόλησης στην ήπειρο, προκειμένου να αποτρέψουν τους ανθρώπους από την αποχώρηση. Ο ίδιος προειδοποίησε ότι η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού της Αφρικής θα είναι μια δημογραφική «βόμβα» που θα μπορούσε να οδηγήσει εκατομμύρια Αφρικανούς στην Ευρώπη. "Χωρίς στρατηγική θα έχουμε τρομοκρατία, παράνομη μετανάστευση, αστάθεια", είπε.
Περισσότερο από το ήμισυ της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού από τώρα έως το 2050 θα συμβεί στην Αφρική, σύμφωνα με νέα έκθεση του ΟΗΕ με τίτλο "Παγκόσμιες Προοπτικές Πληθυσμού: Η Αναθεώρηση του 2017". Ο πληθυσμός της Αφρικής αναμένεται να σημειώσει άνοδο 1,3 δις, από 1,2 δισεκατομμύρια το 2017 σε 2,5 δισεκατομμύρια το 2050. Μεταξύ 2017 και 2050 οι πληθυσμοί 26 αφρικανικών χωρών αναμένεται να επεκταθούν τουλάχιστον στο διπλάσιο του σημερινού μεγέθους τους.
Μεγάλο μέρος της αύξησης του πληθυσμού της Αφρικής θα σημειωθεί στη Νιγηρία, που είναι σήμερα η 7η πιο πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο, σύμφωνα με τον ΟΗΕ. Μέχρι το 2050, η Νιγηρία θα ξεπεράσει τις Ηνωμένες Πολιτείες για να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο με πληθυσμό, πίσω από την Ινδία και την Κίνα (ο πληθυσμός της Ινδίας αναμένεται να ξεπεράσει τον πληθυσμό της Κίνας έως το 2024).
Πέρα από το 2050, η Αφρική προβλέπεται να είναι η μόνη περιοχή στον κόσμο που εξακολουθεί να υφίσταται "σημαντική αύξηση του πληθυσμού" - το μερίδιο της ηπείρου από τον παγκόσμιο πληθυσμό προβλέπεται να αυξηθεί από 17% το 2017 σε 40% μέχρι το 2100, σύμφωνα με την έκθεση.
Η Αφρική είναι σήμερα η νεώτερη ήπειρος στον κόσμο: το 60% του πληθυσμού της Αφρικής είναι κάτω των 25 ετών, έναντι 32% στη Βόρεια Αμερική και 27% στην Ευρώπη.
Τα 28 κράτη της ΕΕ έχουν ΑΕΠ 18 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, εννέα φορές τα 2 τρισ. Δολάρια της Αφρικής.
Ο διευθυντής του γραφείου των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη, Michael Møller, προειδοποίησε ότι η Ευρώπη πρέπει να προετοιμαστεί για την άφιξη εκατομμυρίων περισσότερων μεταναστών από την Αφρική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Σε συνέντευξή του στην The Times , ο Møller, δήλωσε :
"Αυτό που βλέπουμε είναι μία από τις μεγαλύτερες ανθρώπινες μεταναστεύσεις στην ιστορία και πρόκειται απλώς να επιταχυνθεί. Όλοι οι νέοι έχουν κινητά τηλέφωνα και μπορούν να δουν τι συμβαίνει σε άλλα μέρη του κόσμου και αυτό λειτουργεί ως μαγνήτης".
Ο Γερμανός Αναπτυξιακός Υπουργός Gerd Müller επανέλαβε την προειδοποίηση:
"Τα μεγαλύτερα μεταναστευτικά κινήματα βρίσκονται ακόμα μπροστά: ο πληθυσμός της Αφρικής θα διπλασιαστεί στις επόμενες δεκαετίες, μια χώρα όπως η Αίγυπτος θα φτάσει τα 100 εκατομμύρια, η Νιγηρία στα 400 εκατομμύρια. "
Ο Müller πρόσθεσε ότι μόνο το 10% αυτών που βρίσκονται σε κίνηση ήρθαν στην Ευρώπη: "Οκτώ έως δέκα εκατομμύρια μετανάστες βρίσκονται ακόμα στο δρόμο".
Γράφοντας για τους Financial Times , ο Gideon Rachman εξήγησε τις δυσκολίες της Ευρώπης:
"Μία πιθανή αντίδραση για την Ευρώπη είναι να δεχτεί κανείς ότι η μετανάστευση από τον υπόλοιπο κόσμο είναι αναπόφευκτη - και την αγκαλιάζουμε ολόψυχα. Οι ευρωπαϊκές χρεωμένες οικονομίες χρειάζονται μια ένεση νεολαίας και δυναμισμού. 
"Αλλά ακόμη και οι Ευρωπαίοι που κάνουν την υπόθεση για τη μετανάστευση τείνουν να υποστηρίζουν ότι, φυσικά, οι νεοφερμένοι στην ήπειρο πρέπει να αποδέχονται όλες τις" ευρωπαϊκές αξίες ". Αυτό μπορεί να είναι εξωπραγματικό ... Πολλοί μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική φέρνουν μαζί τους πολύ πιο συντηρητικές και σεξιστικές συμπεριφορές. Θα χρειαστούν περισσότερα από λίγα μαθήματα πολιτών για να αλλάξουν ...
"Μπορεί να είναι δυνατόν τα νησιωτικά έθνη που περιβάλλουν τον Ειρηνικό Ωκεανό, όπως η Ιαπωνία ή η Αυστραλία, να διατηρήσουν αυστηρούς ελέγχους της μετανάστευσης. Θα είναι εντελώς αδύνατο για μια ΕΕ που είναι μέρος μιας Ευρασιατικής ξηράς και διαχωρίζεται από την Αφρική μόνο από στενά τμήματα της Μεσογείου ".
άρθρο του Soeren Kern για το Gatestone institute

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΜΚΟ ταξιτζήδες