ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΟΣΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΛΥΚΟΥ.

Το επιβεβαίωσε με ανακοίνωση η οικογένειά του.

Αποτέλεσμα εικόνας για Antonios “Anton” Crocaris photo

Ο Saeed Noori συνελήφθη από την αστυνομία στην οδό Flinders.  Εικόνα: AAP

Η οικογένεια του 83χρονου Αντώνιου "Anton" Crocaris του απέδωσε φόρο τιμής, αφού υπέκυψε στους τραυματισμούς που προκλήθηκαν από το όχημα του μοναχικού λύκου στην Flinders St.
Η Αστυνομία της Βικτόρια επιβεβαίωσε ότι ο άνθρωπος πέθανε στις 11:30 μ.μ.
Ο θάνατός του κάνει τον Crocaris το μοναδικό νεκρό μέχρι στιγμής, από την ενέργεια του Saeed Noori, ο οποίος φέρεται να όργωσε κυριολεκτικά τους πεζούς στις 21 Δεκεμβρίου. Συνολικά 19 άτομα υποβλήθηκαν σε θεραπεία στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό, με έξι από αυτά να συνεχίζουν να νοσηλεύονται.
Ο Noori κατηγορήθηκε για 18 απόπειρες δολοφονίας και για συμπεριφορά που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
"Οι αστυνομικοί αναμένεται να αναβαθμίσουν μια από αυτές τις κατηγορίες σε δολοφονία", ανέφερε η αστυνομία της Βικτόρια σε δήλωση.
Η οικογένεια του Crocaris δήλωσε ότι δεν θα "συνέλθει ποτέ πλήρως από αυτή την απώλεια".
"Ο πατέρας μας Αντόνιος έχασε τη ζωή του σκληρά από μια άσκοπη πράξη βίας. Αυτές οι συνθήκες είναι καταστροφικές για την οικογένειά μας. Ο μπαμπάς είναι απλά αναντικατάστατος και ποτέ δεν θα ανακάμψουμε πλήρως από αυτή την απώλεια ", ανέφερε η δήλωση. "Ήταν αγαπημένος σύζυγος της Elizabeth (dec), λατρεμένος πατέρας των Freda, Tony και Bill, και αγαπημένος παππούς των Verity, Lysander και Jackson".
"Φίλος με όλους και περήφανος πολίτης της Αυστραλίας", συνεχίστηκε η οικογενειακή δήλωση. "Η βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας προς τους υπέροχους ανθρώπους της Μελβούρνης που προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν. Ειδική αναφορά επίσης κάνουμε στο προσωπικό φροντίδας της μονάδας εντατικής θεραπείας Alfred ".
Η δήλωση τελείωσε λέγοντας "ο μπαμπάς μας, ο ήρωάς μας".
Η αστυνομία δήλωσε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένας "μεγάλος αριθμός ανθρώπων" που δεν έχουν έρθει ακόμα σε επαφή μαζί της για να τους πάρουν συνέντευξη.
"Εάν δεν έχετε έρθει ακόμα σε επαφή με την αστυνομία, παρακαλώ παραμείνετε υπομονετικοί ενώ οι ερευνητές εργάζονται εντατικά", δήλωσε η αστυνομία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΜΚΟ ταξιτζήδες