ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ.

Η διεθνιστική ιδεολογία οδηγεί σε εθνική ήττα.

Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για το «Σκοπιανό» στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Η επίθεση στην εθνική ταυτότητα ενός λαού είναι χειρότερη από την διεκδίκηση εδαφών. Αυτό κάνουν οι Σκοπιανοί. Μας ζητούν να παραδώσουμε μέρος της εθνικής μας ταυτότητας.
Το συγκεκριμένο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Η παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους βόρειους γείτονες μας, είναι χειρότερη από την παράδοση εδαφών.
Πως θα χαρακτηρίζατε κάποιον που θα παρέδιδε ελληνικά εδάφη σε άλλη χώρα; Προδότη φυσικά! Ε, αυτοί που θα παραδώσουν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς θα είναι κάτι πολύ χειρότερο.
Είναι φανερό, παρακολουθώντας τους να μιλούν στα ΜΜΕ περί παραχώρησης του ονόματος με δήθεν γεωγραφικό προσδιορισμό, ότι δεν έχουν συναίσθηση του τι ετοιμάζονται να κάνουν. Ίσως τους έχει τυφλώσει η καρέκλα της εξουσίας ή η διεκδίκηση αυτής. Για κάποιους είναι ιδεοληπτικό το ζήτημα. Σύμφωνα με την διεθνιστική ιδεολογία τους τα κράτη έθνη πρέπει να διαλυθούν.
Προς αυτήν την κατεύθυνση συμβάλουν τέτοιου είδους συμφωνίες. Γι’ αυτό άλλωστε τις επιδιώκουν. Φυσικά στηρίζουν πολυεθνικά μορφώματα και διζωνικές κοινότητες τύπου Σκοπίων, όπου ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξει συντεταγμένο κράτος, καθώς Αλβανοί και Σλάβοι θα τρώγονται συνεχώς μεταξύ τους.
Όσοι αγαπάμε την Ελλάδα, ανεξαρτήτως των λοιπών ιδεολογικών τοποθετήσεων μας θα πρέπει την Κυριακή να είμαστε παρόντες στον Λευκό Πύργο.
Οι Θράκες, οι Μακεδόνες, οι Ηπειρώτες, οι Θεσσαλοί, οι Πελλοπονήσιοι, οι Αθηναίοι, οι Κρητικοί,οι νησιώτες συνθέτουν το ελληνικό έθνος. Ισχύει εδώ και χιλιετίες. Είναι γραμμένο σε αρχαία κείμενα. Όταν δεν υπήρχε ο ορισμός του έθνους με την σημερινή έννοια.
Υπήρχαν όμως οι «άλλοι», οι Βάρβαροι.
Το μέλλον ενός έθνους είναι γραμμένο στο παρελθόν του το οποίο κανείς δεν μπορεί και δεν έχει δικαίωμα να πουλήσει.
Κώστας Μελετιάδης
Μέλος Περιφερειακού Συμβουλίου Νέας Δεξιάς Θεσσαλονίκης
Επικοινωνία email: melkost@gmail.com
Facebook: Κώστας Μελετιάδης


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Πράκτορας της MI5 Εγώ σκότωσα την Νταιάνα

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.